Gent de Compromis estrena col•lectiu en València amb el total suport de la militància a la nova coordinadora.

 

Gent de Compromís ha constituït el seu col·lectiu comarcal a la ciutat de València amb un gran suport de la militància. La pràctica totalitat dels assistents a l’assemblea constituent, que ha tingut lloc hui en la Societat Coral El Micalet, han votat a favor de l’única candidatura que s’ha presentat per a coordinar el col·lectiu, encapçalada per la regidora a l’Ajuntament de València, Isabel Lozano.
La nova portaveu de Gent de Compromís a la ciutat ha mostrat la seua satisfacció per la creació d’aquest nou col·lectiu, i ha assegurat que la seua constitució “és un pas més que es dóna per a enfortir Compromís”. A més, Lozano ha destacat que la nova coordinadora “té ganes, energies i molta il·lusió en aquesta nova etapa que s’obri en el col·lectiu de Gent de Compromís a la ciutat de València perquè ara els i les militants tenen un referent on dirigir-se sempre que ho necessiten”.

La resta de la coordinadora està formada per Dani Soriano, Paloma Carreras, Miguel Giraldos, Silvia Peñarrubia i Fernando López, a més de la representant de Gent de Compromís en el càrrec de portaveu de Compromís per València, Begoña López. “Es tracta d’una coordinadora en què hem respectat els criteris de paritat, de mestizatje d’edats i en la que hem tractat de representar els màxims districtes possibles”, ha dit Lozano.

La regidora de l’Ajuntament de València ha assegurat que “la nova coordinadora comarcal té previst convocar una assemblea el més prompte possible per tal d’explicar la fulla de ruta del col·lectiu a partir d’ara”, i ha animat a les persones de Gent de Compromís a participar en totes les assemblees i activitats que es facen, ja que “són els espais des dels quals dinamitzar a la militància i enfortir Compromís a la nostra ciutat”.

A l’assemblea constituent ha assistit també Tona Català així com altres representants de l’executiva del Bloc de València. Català ha assegurat en la seua intervenció que els i les membres de Gent de Compromís són “una part fonamental” de la coalició, i ha afirmat que el nou col·lectiu que es crea hui en la ciutat “compta amb tot el suport del Bloc de València”.

Altre dels assistents a l’assemblea va ser Vicent J. García, coordinador territorial del recentment creat col·lectiu comarcal de Gent de Compromís de La Ribera, el qual va enviar els seus bons desitjos a la nova coordinadora i va mostrar la seua voluntat de treballar en xarxa des de les diferents comarques.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *