Qui som?

Gent de Compromís és una organització política que aplega tots els militants no adscrits de Coalició Compromís, és a dir, totes les persones que en formen part però no pertanyen a cap dels tres partits creadors de la coalició. Naixem d’una aposta ferma i decidida per un projecte col·lectiu obert, plural, transparent i innovador que aposta per l’aprofundiment democràtic.

Un projecte on cabem tots aquells que creiem que les persones han de ser el centre de tota activitat política i que només amb aquest horitzó és possible crear les condicions per a un canvi de rumb que el País Valencià reclama i necessita, ara més que mai. Nous temps demanen noves maneres de fer política. Gent de Compromís així ho entén des del primer dia.

Som justament això, un grup de gent diversa i heterogènia, ciutadans del carrer, lliures i amb criteri propi que per uns motius o altres un dia decidiren que calia fer un pas endavant. Prendre la iniciativa i la paraula per intentar capgirar la situació de desfeta a què ens aboquen dia rere dia aquells que només entenen la política si és a colp de decret.

2013-10-13 12.22.36A Gent de Compromís trobaràs una organització horitzontal i assembleària. Un espai on tothom parla i tothom és escoltat: un espai per al debat i les idees. La nostra organització és jove, i això més que un entrebanc és garantia de frescor i dinamisme. Perquè ens allibera de tota hipoteca i ens dóna tota la llibertat del món per explorar noves formes d’organització amb la proximitat com a bandera i el treball en xarxa com a motor.

Perquè mereixem un país millor. Valencianista, ecologista i d’esquerres, que són els valors de Compromís i que fem nostres amb una sola veu, però sobretot perquè volem un país pròsper, democràtic i orgullós de la seua societat. Perquè quan es treballa amb coratge, il·lusió i generositat no hi ha qui ens puga parar. Tot està per fer, tot és possible.

T’hi apuntes? ;)

Organigrama de Gent de Compromís

Organigrama de GdC

Membres del Consell de País

Vocalies

Coordinadors d’Àrees de Treball

Membres representants en l’Executiva Nacional de Compromís