Gent de Compromís renova el Consell de País

Els i les membres de Gent de Compromís (GdC) han donat el seu suport majoritari a la nova composició del Consell de País a l’assemblea ordinària del col·lectiu. L’única candidatura presentada actualitza les cares del que podria considerar-se òrgan executiu de GdC i du a terme una reorganització de de les àrees. A més, prèviament a l’assemblea ordinària, s’ha celebrat una reunió de càrrecs que ha analitzat la marxa de Gent de Compromís així com del conjunt de la coalició Compromís, i que ha comptat amb la presència de diputats, diputades, alcaldes i regidors i regidores.

Una organització més pràctica, més dinàmica, més treballadora i més vertebradora, territorialment parlant, són els objectius del canvi de Consell de País, segons ha explicat el nou coordinador general, Víctor Arroyo, a l’assemblea celebrada en la Societat Coral el Micalet de València. La reestructuració, en bona mesura obligada per les baixes produïdes per membres de l’antic Consell de País i, també, amb l’objectiu d’aconseguir una estructura més eficient, ha aconseguit un vot majoritari en l’única candidatura de consens presentada. Prova d’això és que les diferents àrees del Consell de País podran crear grups de treball propis i que s’estableix una vertebració clara a nivell comarcal.

Així, a més d’Arroyo com a coordinador general, s’ha elegit com a secretari d’Organització Kike Fuster; com a responsable de l’Àrea de Comunicació, Esperanza Devesa; de l’Àrea Institucional, Reglaments i comarques del Nord, Elia García; pel que fa a les Comarques del Sud i Suport al Consell, Pedro J. Ruiz, i com a representant a l’Executiva de Compromís, Merche García. Aquesta última, juntament amb el coordinador o el secretari d’Organització, seran els representants de Gent de Compromís en l’Executiva, com s’ha indicat. A més, Fernando López, Daniel Soriano i Alba Encinas han sigut triats com a suplents en una proposta que ha obtingut 47 vots a favor, nou abstencions i un únic vot en contra.

Foto de família de la reunió de càrrecs de Gent de Compromís

Per altra banda, abans de l’assemblea, una vintena de càrrecs s’han aplegat en la primera reunió de Gent de Compromís amb este format. Les diputades Marian Campello i Graciela Ferrer i el diputat Josep Nadal han discutit i analitzat el present i futur del col·lectiu amb alcaldes, com el d’Alzira, Diego Gómez, o el d’Alfarb, Santi Cervera, i regidors i regidores de tot arreu del país, com per exemple València, Càlig, Benidorm, Ibi, Onil o la Pobla de Farnals entre d’altres. Els i les assistents s’han mostrat orgullosos de celebrar esta primera reunió de càrrecs i s’han emplaçat a seguir enfortint els lligams en este nivell.

Arxivat en: Assemblees, Consell de País

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.