Comença la votació per a triar als negociadors de Gent de Compromís

Hui dijous 26 de gener ha començat la votació telemàtica de Gent de Compromís, mitjançant la qual es triaran dues persones (un home i una dona) encarregades de promoure una negociació amb Compromís per a solucionar l’encaix de GdC.

Un cop transcorregut el termini per a presentar candidatures i, segons allò que estableix en la Proposta de Resolució aprovada a la darrera Assemblea de País, tota la militància, en un exercici màxim de democràcia, podrà decidir entre els sis candidats presentats (4 hòmens i 2 dones) perquè ocupen aquest important lloc per al futur de GdC.

Els candidats són Carlos Javier Vidaurre, Juan Miguel Ibañez, Víctor Arroyo, Josep Francesc Silva, Elia Garcia i Alba Encinas i fins al proxim dimarts 31 de gener a les 23.59 estarà activa la votació.

Un cop més, Gent de Compromís fa servir les eines al seu abast per a promoure la participació oberta a totes i tots i anima a la militància a què participa activament en aquesta votació.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *