#araCompromís, la campanya de la militància per enfortir Compromís

Compromís és la marca que l’electorat associa a una formació política, a un logo a una polifonia de líders i de colors, a un territori i a la capacitat de renovar el sistema polític i ajudar a la vida de la gent, malmesa per un estil polític corrupte.

Per això la gent de COMPROMÍS, conscient dels moments de canvi hem donat un pas al front per promoure una iniciativa en forma de manifest que arreplegue el clam no sols de les bases militants, sinó de simpatitzants,  votants i ciutadans.

La convocatòria d’un Congrés Constituent de Compromís per a comptar amb una organització cohesionada i democràtica, la promoció  d’un procés de participació transversal des de les comarques  i la reformulació de l’organització per a tots i totes els militants sense exclusions són els objectius de la campanya.

Si aspirem a convertir-nos en la força política de referència, ja no hi ha marxa enrere. Podem expandir-nos o podem contraure’ns, ens obrim al nostre país i al món, ampliem les concepcions amb les riqueses dels altres, ens comprenem entre nosaltres o ens hi continuem marcant distància, ens ingnorem i ens temem. Més avall teniu l’enllaç al manifest que acaba amb el formulari de les adhesions

fem-un-pas-endavant.fw_

Tots aquells que hem decidit la valentia, el coneixement, el treball democràtic de base, el diàleg i el creixement ens preparem per al Compromís del futur immediat; no podem ancorar-nos en 2010 quan aspiravem a “existir” i  no a “comandar, poca broma! Reiniciem Compromís, reformulem els objectius i el seu funcionament, no podem exigir-ho fora i ser poregosos dins. En  #aracompromis tots i totes guanyarem i ningú perdrà. Defugim la por. Adherix-te!

Gent de Compromís prepara des d’abans de les eleccions una campanya per a fomentar la transversalitat de Compromís, superar la fòrmula de la coalició i preparar-se per a reptes més ambiciosos. El creixement de Compromís ha vingut precisament per aquells ciutadans que han buscar la vinculació directa amb la marca i això provoca nerviosisme quan hauria de ser tot el contrari. Diversitat, inclusivitat, transversalitat i generositat no s’adiuen ni se gestionen amb  verticalitat, dirigisme, exclusió i egoisme. És ara o no serà i serà perquè som més i creguem en Compromís.

sumat-al-manifest.fw_ (1)

construir

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *