28F: Acte de Presentació de Candidatures. Torna a somriure!

Estimades companyes i estimats companys,

després de triar les nostres candidates i candidats a Ajuntaments i a les Corts Valencianes amb un procés de primàries innovador i molt participatiu, ara toca presentar-los en societat. És per això que vos animem a totes i a tots a vindre i participar en l’Acte de presentació de candidates i candidats que realitzarem el proper dissabte, 28 de febrer, a les 12h, en el Complex Esportiu la Petxina de València, a la Sala Gran.

És important la vostra presència per realitzar un acte potent que ens encoratge a abordar el canvi que necessita el nostre país amb un somriure.

Vos esperem,

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *