El pròxim govern valencià comptarà amb les necessitats de l’escola valenciana

 

El lema de les Trobades 2015 és L’escola que volem i té signicats ben contundents: L’escola que volem en referència a l’escola que ens estimem. L’escola que volem referida al model d’escola en valencià que la nostra entitat presentarà a principis de febrer. L’escola que volem com a sinònim de desig de canvi, allò al que cal que estiguen atents els partits polítics de cara a les eleccions de maig de 2015.

En aquest context, des d’Escola Valenciana creiem molt important visualitzar el teixit social i cívic que conformeu les comunitats educatives d’arreu del País Valencià, les persones que treballeu de valent per intentar garantir la millor educació possible a l’alumnat valencià.

El vostre suport al model de l’escola que volem és la millor garantia perquè el pròxim govern de la Generalitat Valenciana prenga bona nota de les necessitats educatives que tenim.

És per això que cal que la teua veu, la nostra veu, s’escolte. És per això que amb tu, amb vosaltres, comptem per eixir al carrer i participar en aquesta crida lúdica i reivindicativa que obrirà les portes a les Trobades 2015.

escola valenciana 2015El 21 de febrer farem el primer pas. Serà a València, on és important que es veja que arreu de les comarques valencianes hi ha molt a dir sobre el model educatiu que necessitem, un model sinònim de qualitat i en valencià.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *