Aprovació telemàtica del reglament i començament del procés de Primàries sense treva

El 95,7% dels membres del Consell General ratifiquen el reglament de primàries de Compromís

mescompromis

 

Els membres del Consell General de Compromís han ratificat el reglament de primàries de la coalició per a les properes eleccions municipals i autonòmiques. Des de les 00:00 hores del dimarts 2 fins les 23:59 hores del dimecres 3 els membres del Consell General han tingut l’oportunitat de participar en una votació telemàtica en què s’ha obtés un resultat de 267 vots a favor de l’aprovació del reglament, 11 vots en contra i 1 abstenció, el que suposa un 95,7% de vots a favor del reglament.

D’esta manera, amb la ratificació de reglament, queda establert el calendari per a les primàries de Compromís a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals, que culminarà amb la votació dels candidats de la coalició el dissabte 31 de gener en les urnes que es disposaran per tot el País. També s’habilitarà la votació per internet que s’haurà de realitzar del 27 al 30 de gener. (Continua llegint ací)

COM PARTICIPAR-HI?

Comença la màquina a rodar: Pàgina oficial amb tota la informació del procés de primàries. Resol els teus dubtes en:

https://compromis.net/primaries/

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *