Els membres del Consell General de Compromís votaran el reglament de primàries de forma telemàtica

20141122_144135

La Comissió Executiva de Compromís ha aprovat per unanimitat en la reunió celebrada este matí a València el reglament de primàries de la coalició per a les properes eleccions municipals i autonòmiques.

L’Executiva ha establert també per unanimitat que la ratificació del reglament per part dels membres del Consell General es realitze de manera telemàtica.

La coalició compta en l’Espai Compromís, la seua comunitat virtual, amb una ferramenta de referendum que ja ha sigut utilitzada per diversos col·lectius locals per a consultar a la militància. A través d’esta eina els 303 membres del Consell General podran votarlaprovació, desaprovació o abstenció al reglament el dimarts 2 i dimecres 3 de desembrePer a la ratificació del reglament són necessàries les 2/3 parts dels vots dels membres del Consell General.

Així mateix en la reunió de hui s’ha establitun nou calendari per a les primàries en el qual la tria dels candidats de la coalició esfixa per al dissabte 31 de gener.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *