Mònica Oltra al Congrés d’IdPV . “El projecte de Compromís és de Tecnologia política Punta”

Era molt esperat el discurs  que Mònica Oltra va efectuar el passat dissabte a la seu d’UGT-Vlc. Amb el procés de primàries encara no resolt, Oltra no va decebre ningú: autoestima i autocrítica polítiques, defensa de la diversitat i de les minories, democràcia inclusiva i afectiva i denúncia del moment d’emergència social democràtica, van ser els temes que va desgranar serenament i ensems de forma intensa, amb el discurs que ella a acostuma a destilar: directe i colpidor.

Però no es va quedar ahí i ens va esbossar els reptes polítics que tenim amb una perspectiva que anava d’allò global a la particularitat del nostre àmbit valencià: el canvi climàtic i els efectes econòmics del col.lapse ambiental, el replantejament del deute dels països del Sud d’Europa, el debat social de base per a la reforma constitucional a l’estat i el canvi emancipador al País Valencià. Una intervenció de gran nivell que situa la companya Mónica com un actiu cabdal en el projecte de Compromís. No us perdeu el vídeo ja muntat de la intervenció, produït del company A.Álvarez.

Arxivat en: Congrés, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *