Josep Nadal, cantant de La Gossa Sorda, primer candidat GdC a primàries

Josep Nadal, conegut activista polític, regidor a la Marina Alta i cantant del grup La Gossa Sorda, ha anunciat hui que es presenta a les primàries de Compromís amb l’objectiu de “liderar a Alacant un projecte polític de radicalitat democràtica”. Nadal ha destacat que es presenta amb l’objectiu “encapçalar la llista autonòmica en la circumscripció provincial” i que vol ser la veu dels que “més que un canvi volem reiniciar el sistema polític valencià que ha estat segrestat tant pel PP com pel PSPV en una alternança de poder calculada perquè res canvie”.

“Vull llançar el missatge que si em presente és per transformar radicalment la realitat política de les comarques del sud del País Valencià, l’equip que represente aspirem en primer lloc a guanyar les primàries a Alacant, però sobretot a desplaçar definitivament la concepció arcaica i de privilegis del Partit Popular i el PSPV a les nostres comarques”.

Josep Nadal fa un pas endavant i ho fa amb la claretat d’idees que l’han acompanyat en els més de 20 anys d’activisme social i polític que duu a la seua esquena. El seu anunci representa una notícia destacada a les comarques del sud, donada la notorietat social del regidor i la seua aposta decidida de regeneració democràtica que ha caracteritzat fins ara Gent de Compromís. Nadal és a més el primer candidat dels independents que fa pública la seua decisió de presentar-se a les primàries de Compromís.

“El sistema és el missatge”

L’activista de Pego ha incidit en el seu missatge de regeneració. “Ara més que mai, el sistema és el missatge, preparem un projecte de regeneració amb propostes concretes, el nostre equip el formen gent jove que fa anys que fa política local, és un projecte realista de persones que treballen diàriament per transformar la política, proposem un debat d’idees però també de fets concrets amb dades”.

Fa anys que Nadal representa aquest missatge regenerador i que ha aplicat conseqüentment en la seua tasca de regidor municipal a Pego. Les assemblees obertes, la seua tasca en els casals o les primàries obertes al seu poble en són un exemple.

“Els carnets de cadascú no interessen a la ciutadania: si no són primàries obertes no són primàries”

Josep Nadal veu el procés de primàries a Compromís amb la independència que li atorga ser dels primers activistes de Compromís que van apostar per una acció unitària de la coalició i conseqüentment és des del primer moment adherit a Compromís, a la pròpia coalició i no als partits polítics que la formen. “Durant anys he fet política local amb el Bloc, però amb la creació de Compromís sempre he entès que havíem de donar un pas endavant, parlar més de les polítiques de Compromís i no tants dels partits polítics de Compromís”, ha destacat.

En aquest sentit, Josep Nadal ha traslladat  a la direcció de Compromís la necessitat de premiar la participació ciutadana, que les primàries servisquen simplement com a eina perquè els ciutadans s’expressen molt més enllà del carnet de cadascú, els carnets de cadascú no interessen a la ciutadania”.

Més informació:

VilawebJosep Nadal, de La Gossa Sorda, candidat a les primàries de Compromís per Alacant

La veu del PV – El cantant de La Gossa Sorda, candidat a liderar Compromís a Alacant

Valencia Plaza – Josep Nadal, cantante de La Gossa Sorda y concejal, se presenta a las primarias de Compromís por Alicante

Levante EMV – El líder de La Gossa Sorda aspira a liderar Compromís en Alicante

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *