Assemblea Informativa a Ca Revolta sobre el procés de primàries

Convocatòria d’assemblea informativa sobre el procés de primàries (tema i punt únic)

Dissabte 8 a les 10’30 hores

Lloc : Ca Revolta. Carrer Santa Teresa 10 – València  (enllaça al mapa)

Com a conseqüència de l’allargament del procés de negociació del tema de les Primàries en la coalició Compromís, i després de les consultes i peticions pertinents, hem considerat necessària aquesta convocatòria urgent per donar transparència  pel que respecta a la participació de Gent de compromís. El representant de l’assemblea en el procés, Ruben Tello, ens farà un informe de la situació. Esperem la teua presència on podràs aclarir tots els teus dubtes i proposar el que consideres oportú.

2014-09-20 11.31.35

 

Arxivat en: Assemblees, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *