Nota de premsa: Gent de Compromís lamenta la marxa de militants al Bloc i es reafirma com a garant de l’esperit de Compromís

Gent de Compromís lamenta la marxa de militants al Bloc i es reafirma com a garant de l’esperit de Compromís

El col·lectiu Gent de Compromís arran de l’anunci realitzat dimecres 16 de maig de 2018 per persones fins ara militants directes de Compromís manifesta el següent:

– Entenem les raons expressades pel grup de persones que han abandonat la militància directa al projecte de Compromís per passar a formar part d’un partit. Les greus mancances democràtiques existents no permeten fer una política plena ni poder expressar-se en cap òrgan de decisió de Compromís.

– Tot i això, el nostre col·lectiu continua apostant per l’esperit d’integració amb què va nàixer Compromís i superar les estructures partidistes clàssiques. Sent conscients de les limitacions actuals que tenim, continuem el nostre camí en la línia de les decisions adoptades en Assemblea de País de 5 de maig de 2018.

– Agraïm el treball i esforç de les persones que ara marxen i la manera en què aquesta marxa s’hi ha produït. La seua transparència i lleialtat està fora de cap dubte.

– Animem a tota la militància directa de Compromís a què participe en el projecte de Gent de Compromís i continue treballant amb nosaltres per assolir l’objectiu de la plena integració en igualtat de totes i tots els que formem part de Compromís.

Noticia en premsa: https://valenciaplaza.com/cargos-publicos-y-militantes-de-gent-de-compromis-se-afilian-al-bloc

 

Arxivat en: General

Comentaris

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *