El Consell de País de Gent de Compromís dona suport als companys d’ Alacant i crida de nou a mobilitzar-se per un finançament just

Ahir de vesprada es va celebrar el consell de país de Gent de compromís al centre social Llorca Llinares de Benidorm.

Entre altres temes es va decidir donar suport per part del consell de País i per tant per part de Gent de Compromís als companys que formen el col.lectiu de Compromís Alacant. 

Com probablement ja sabeu, van abandonar el govern municipal d’aquesta ciutat per coherència. El portaveu municipal de Compromís, Natxo Bellido, va confirmar fa uns dies, en conferència de premsa, que el seu partit abandonava el govern d’Alacant, després d’haver-se conegut l’auto de processament del batlle, Gabriel Echávarri, i dos dels seus assessors, per prevaricació administrativa en el cas de presumptes irregularitats en el fraccionament de contractes de la Regidoria de Comerç en què Echávarri tenia competències el Nadal del 2016.

Com que  Echávarri  va dir que no dimitiria del càrrec, els companys de Alacant van considerar que, per ‘ètica, responsabilitat i coherència’, no podien continuar formant part del govern municipal fins que no hi hagués un nou batlle.

D’un altra part es va cridar de nou a la participació a la propera manifestació per un finançament i un tracte just del 18 de Novembre en la que ens juguem molt.

Com ja es va dir en la reunió del consell del 24 de Octubre, Víctor Arroyo, coordinador general de Gent de Compromís, va manifestar que “és el moment de demostrar la unitat del poble valencià contra el centralisme de l’estat espanyol. Els valencians mereixem el mateix tracte que la resta i estem cansats de suportar retallades, abusos i intervencions econòmiques”.

Vos convidem a totes i a tots a acudir a les 18.00 hores al carrer Guillem de Castro, de València per que la manifestació tinga una participació massiva de tota la societat valenciana”.

Arxivat en: Consell de País, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *