Gent de Compromís condemna l’acte d’intimidació a Mónica Oltra en sa casa

Gent de Compromís vol expressar públicament la seua condemna a l’acte d’intimidació que ha dut a terme ahir, un grup d’extrema dreta vinculat a Espanya 2000 contra la vicepresidenta del Consell i portaveu de Compromís, Mònica Oltra, en els voltants de sa casa.

A més, volem fer una crida als partits demòcrates i a la societat a expressar el rebuig públic als comportaments feixistes, unes actituds d’intolerància que no han de tenir cabuda en cap societat democràtica i que els darreres dies estem patint al País Valencià.

En la nit del dimecres, un grup de persones es va personar en la porta de la casa de la vicepresidenta amb màscares blanques i desplegant una bandera espanyola mentre llançaven proclames contra Mònica Oltra i gravaven a la porta de sa casa. Una acció de clar intent d’intimidació per part d’un grup vinculat a l’extrema dreta.

Mònica Oltra sempre ha apostat per la màxima democràtica atribuïda a Voltaire: “Defensaré amb la meua vida el teu dret a expressar la teua opinió”. No obstant això, la intimidació queda lluny de ser una manera d’expressió que puga emmarcar-se en els límits de la convivència democràtica.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *