El 73% de la militància directa de Compromís (GdC) avala els pactes a les Generals

Els militants de Gent de Compromís han avalat amb el 73,7 % dels seus vots, la política de pactes per a les próximes eleccions generals. El col.lectiu de militants directes a la coalició s’havia plantejat la pregunta següent: “¿Ratifiques la coalició electoral de Compromís i Podemos que es va presentar a les eleccions generals anteriors, tot ampliant-la a forces d’esquerres per a la present convocatòria del 26J?» Un 23,4 % en canvi ha rebujat aquesta possibilitat mentre que el 9% s’ha abstingut. Sobre un cens de 897 militants ha exercit el vot el 36% (320 vots).

Aquest Referèndum virtual es va decidir amb caràcter d’urgència en l’assemblea de País de Gent de Compromís celebrada el passat dissabte 7 a Benidorm, després que els partits de Compromís empraren fòrmules diferents per a prendre les seues decisions.

Cal assenyalar que sols Gent de Compromís ha fet una consulta directa a la seua militància de base. D’altra banda, els assistents de Gent de Compromís a l’assemblea de Benidorm aprovaren proposar la seua Coordinadora general, la diputada Marian Campello, perquè se sume als altres membres de Compromís per formar part de les negociacions que s’han d’establir per als pactes electorals. Així s’ha comunicat a Organització de Compromís.

RESULTATS

Consulta a la militància sobre pactes electorals

Cens 897 Tancat 10/5/2016
Vots rebuts 320 Participació 35,67%

73,75%

236

No

23,44%

75

Abstenció

2,81%

9

20160510032100

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *