‘Assemblea Extraordinària de País de Gent de Compromís dissabte 5 de maig

 Convoquem a tots els companys i companyes a l’Assemblea Extraordinària de País de Gent de Compromís que celebrarem el pròxim dissabte 5 de maig a les 11 hores en la Societat Coral El Micalet de València amb un únic punt en l’ordre del dia:
INFORME DE LA SITUACIÓ ACTUAL DEL COL·LECTIU GENT DE COMPROMÍS I PRESA DE DECISIONS DE CARA AL FUTUR.
A causa de la nostra situació dins de Compromís, no hem pogut fer servir els canals oficials (Espai Compromís) per enviar la present convocatòria, per això et preguem que faces tota la difusió que puges de l’esdeveniment, especialment mitjançant les xarxes socials.
Considerem que la informació que hem de traslladar a la militància i les decisions que es puguen prendre en aquesta Assemblea seran definitives per al futur de Gent de Compromís, per això et demanem que faces un esforç i comptem amb la teua presència.
Una forta abraçada.
El Consell de País
Arxivat en: Assemblees

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *