Inici de Campanya al Cabanyal el dia 7 de maig

image

El Cabanyal és un símbol.
El Cabanyal és el símbol de la impotència d’una alcaldessa que no ha estat capaç de dur a terme el seu projecte de destrucció i despersonalització. El Cabanyal, però, també és el símbol de la València que ha resistit, la València que batega des dels moviments veïnals i civils. Ara volem anar més enllà: convertim el barri en el símbol de l’esperança, del canvi, del futur.

Des de Compromís hem decidit que siga des del Cabanyal que la nostra campanya electoral es pose en marxa. Creiem que és de justícia. Volem fer del Cabanyal un nou símbol, volem fer-ho al costat de totes aquelles persones que han treballat de valent durant tants anys, volem fer-ho possible amb vosaltres.

image

És per això que tenim el gust de convidar-vos als actes de la Festa d’Inici de Campanya de Compromís que tindrà lloc el dijous 7 de maig a la Plaça de l’Església dels Àngels.

Programació:

21:30h Sopar a la fresca – nosaltres posem picadeta i beguda, tu poses l’entrepà.

23:00h Parlaments:

·         Joan Ribó

·         Enric Morera

·         Mónica Oltra

00:00h Inici d’enganxada de cartells.

Vos esperem a totes i tots!

image

Salutacions cordials

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *